Campania „Curățăm România!”,

Aproximativ 60 de persoane au fost angrenate, zilele trecute, într-o acțiune de ecologizare pe drumul Oravița – Marila (D57).

Direcția Silvică a județului Caraș-Severin s-a alăturat campaniei „Curățăm România!”, derulată la nivel național de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, în perioada 4 aprilie – 4 mai. În acest context, angajații Ocolului Silvic Oravița au ieșit pe DN 57 pentru a strânge gunoaiele aruncate de cei certați cu bunul-simț. Pădurarilor cărășei li s-au alăturat elevi de la Liceul Teoretic „General Dragalina” și Liceul Agricol „Mihail Novac” din Oravița, personal din cadrul  Primăriei Oravița, angajați ai Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița și ai  Secției de Drumuri Naționale Caransebeș.

În total, la acțiune au participat un număr de aproximativ 60 de persoane, care au reușit să colecteze peste două tone de deșeuri de pe tronsonul de drum Oravița – Marila și zonele limitrofe. Sacii de gunoi au fost predați ulterior unei societăți de salubritate.

Astfel de acțiuni de ecologizare vor continua în perioada următoare și în alte zone din Caraș-Severin, precizează reprezentanții Direcției Silvice Caraș-Severin

Sursa: expressdebanat.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *